Тарзи пухтан: Кадуро майда реза карда мудатти 20 дақиқа меҷӯшонем.Баъд обро мепартоем ва кадуро бо чангча майда мекунем.Равғани зардро бо шакар ва тухм якҷоя мекунем. Баъд кадуроҳам ҳамроҳ мекунем. Пас орд ва содаро (агар хоҳед содаро бо сирко ва ё оби лимон омехта намоед) бо маҳсулот ҳамроҳ намуда ....
Тарзи пухтан: гӯштро ба даруни дег меандозем, аммо ба дег на равған меандозему на об. Болои дегро бо сарпӯш пӯшонед ва гузоред то 6-7 дақиқа дар буғи худаш пазад. Пас аз он ба даруни дег як коса об рехта онро ҳам то хушк шудани об меҷӯшонем. ....
0,5 стакан равғани зарди обкардашудаву хунук карда шуда Модаи рангкунанда Тарзи тайёр намудан: Тафдонро бо ҳарорати 190 С метаспонем. Форма барои пухтупази печенеро то ки начаспад каме равған ва каме орд мекунем. Тухм, намак ва шакарро бо ҳам омехта лат медиҳем. Боз ....
Аҳамияти ғизо дар синни кӯдакӣ ва наврасӣ ҳамчун омили асосӣ, фарқияти организми болиғро аз организми кӯдак муайян мекунад ва боиси афзоиш ва инкишофи ӯ мегардад. Организми кӯдак аз калонсолон бо инкишоф ва афзоиши пуравҷи узвҳо ва системаҳо фарқ мекунад. Аз ин сабаб талаботи кӯдакон ва наврасон ....