0,5 стакан равғани зарди обкардашудаву хунук карда шуда
Модаи рангкунанда
Тарзи тайёр намудан:
Тафдонро бо ҳарорати 190 С метаспонем. Форма барои пухтупази печенеро то ки начаспад каме равған ва каме орд мекунем. Тухм, намак ва шакарро бо ҳам омехта лат медиҳем. Боз ванилинроҳам ҳамроҳкарда ҳамаашро зуд ва бо эҳтиёт бо орд омехта мекунем. Ва боз равғани зардроҳам омехта мекунем. Хамиро ба чанд қисм тақсим мекунем. Ба ҳар якеи он модаи рангкунанда ҳамроҳ карда ба даруни пакет меандозем. Ба форма хамираҳоро аз 2/3 ҳиссаи баландии он мерезем ва то зарринтоб шудан мепазем. Каме хунук карда ба рӯйи он шакари майдакардашуда мепошем. Бо иштиҳои том.
Фотима С. тарҷума аз
сомонаи receptysfoto.ru