Тарзи пухтан: Кадуро майда реза карда мудатти 20 дақиқа меҷӯшонем.Баъд обро мепартоем ва кадуро бо чангча майда мекунем.Равғани зардро бо шакар ва тухм якҷоя мекунем. Баъд кадуроҳам ҳамроҳ мекунем. Пас орд ва содаро (агар хоҳед содаро бо сирко ва ё оби лимон омехта намоед) бо маҳсулот ҳамроҳ намуда хамирро мушт мекунем ва кадом намуд хохед. қолаб бисозед.Баъд онро ба қоғази перманганатӣ печонида ба даруни тафдон бо ҳарорати 200 градус ба мӯҳлати 20-25 дақиқа мегузорем. Кулчақанд бо каду мулоим ва хушхӯр мешавад.
Бо иштиҳои том!
Сараева Ф.