Маҳсулоти зарурӣ:
Гӯшти гӯсфанд – 900 г;Картошка – 800 г;Пиёз – 3 дона; Қаланфури булғорӣ – 2 дона; Қабақ (кабачок) – 1 дона;Сабзӣ – 1 дона; Помидор 3–4 дона; Карам – 100 г;Сирпиёз – 1 дона;Думба – 60 г;Зира, мурч ва ғайра.
Тарзи таҳия:
Ба қаъри дег аввал думбаи буридабуридаро гузошта, болои он тикаҳои гӯштро мечинем. Рӯи он зира, мурч ва дигар дегафзор мепошем. Пиёз, сабзӣ ва қаланфури булғориро пораҳои калон мебурем ва рӯи гӯшт ҳамвор мекунем. Картошкаҳоро яклухт болои онҳо мемонем. Помидору қабақро ба шакли ҳалқа бурида, рӯи картошка зам мекунем. як барги карамро майда бурида, болои ғизо мениҳем ва сирпиёз мегузорем. Пас, рӯи таомро бо баргҳои карам пӯшонда, муддати 1,5 соат дар оташи паст мепазем.