Маҳсулоти зарурӣ:
Кулчақанд (печенйе) – 300 г;
Равғани маска – 150 г;
Яхнӣ (желе) – 15 г;
Сметана - 750 г;
Хокаи шакар - 3 қошуқ;
Шоколади калон – 1 тахтача;
Апелсин – 1 дона
Тарзи таҳия:
Яхниро бо оби апелсин омехта, як сӯ мегузорем. Кулчақандҳоро бо блендер майда карда, бо маска меомезем ва даруни қолаб мегузорем. Сметанаро бо хокаи шакар лат мезанем. Шоколадро аз турбтарошак гузаронда, бо пӯсти резаи апелсин меомезем. Яхниро болои оташ каме об карда, ба сметана ҳамроҳ менамоем ва рӯи кулчақандҳои да- руни қолаб мемолем. То сахт шудан даруни яхдон мегузорем. Баъдан, рӯи онро бо шоколади реза ва дигар меваҳо оро медиҳем.