04

Июн, 2025
Чоршанбе

04

Июн, 2025
Чоршанбе

  • Сарсаҳфа
  • Хабарҳо
  • Сиёсат
  • Варзиш
  • Зебоӣ
  • Аз ҳар боб
  • Феҳрист
    • Президент
    • Иқтисод
    • Фарҳанг
    • Тандурустӣ
    • Ҳуқуқ
    • Иҷтимоъ
    • Чеҳра
    • Мусоҳиба
    • Ҷавонон
    • Қонунҳо
    • Маҷаллаҳо
    • Соли рушди деҳот, сайёҳӣ
    • Дастархон
    • Нигористон
    • Иртибот
  • Дар бораи мо
  • Тамос
Хатогӣ
  • JLIB_DATABASE_ERROR_FUNCTION_FAILED

ДАСТАРХОН

 

Таоми нимрўзи

Taomi nimruza1Мањсулоти зарурї:

Гўшт – 300 гр;

Картошка – 4 дона;

Барги хўриш;

Ќиёми помидор;

Мурч;

Намак;

Равѓан

Тарзи тањия:

Гўштро мурчу намак намуда ба лаълии тафдон равѓан молида дар њарорати 160 градус мепазем. Картошкаро оббпаз менамоем. Дар як пањлуи лаълї барги хўриш ва пањлуњои дигарашро бо гўшту картошка ва ќиёми помидор пур менамоем.

Хўриш бо афлесун

Taomi nimruza2Мањсулоти зарурї:

Гўшти мурѓ - 300 гр;

Бодиринг – 200 гр;

Афлесун – 3 дона;

Майонез – 300 гр;

Каме намак

Тарзи тањия:

Гўшти мурѓро дар об муддати 15 даќиќа мељўшонем. Бодиринг ва гўшти мурѓро чоркунља реза менамоем. Афлесунро аз ним болотар мебурем ва дарунашро гирифта, чоркунља реза мекунем. Пўсти афлесунро мисли ќолаб барои хўришамон истифода мебарем. Мањсулотамонро бо майонез, намак якљоя намуда, ба дохили пўсти афлесун мегузорем ва мувофиќи завќ ороиш медињем.

 

:.  Дастархон 01.02.2022 09:16 636

pressident1

Муассис:
Президенти Ҷумҳурии Тоҷикистон

Шумораи навбатӣ


Шумораи навбатӣ
ШУМОРАИ НАВБАТИ-МАРТИ СОЛИ 2024
  • Бойгонӣ

Соли рушди деҳот, сайёҳӣ ва ҳунарҳои мардумӣ 2019-2021


Пешниҳоде чанд барои рушди сайёҳӣ
  • Бойгонӣ

Дастархон


Оши туппаи баҳорӣ
  • Бойгонӣ

Нигористон


Баҳор намои зебои ҷавонист
  • Бойгонӣ

watertj

  • Сарсаҳфа
  • Хабарҳо
  • Сиёсат
  • Варзиш
  • Зебоӣ
  • Аз ҳар боб
  • Феҳрист
  • Дар бораи мо
  • Тамос
[+992] 2-38-55-67
[+992] 2-38-55-68
Аз 8:00 то 18:00
Рӯзи истироҳат, Якшанбе
Ҷумҳурии Тоҷикистон, ш. Душанбе, хиёбони Саъдии Шерозӣ - 16, ошёнаи 10.
Сомонаи маҷаллаи ҳармоҳаи давлатии сиёсӣ, иҷтимоӣ ва фарҳангӣ
Created By: DodikhudoevParviz