06

Июн, 2025
Ҷумъа

06

Июн, 2025
Ҷумъа

  • Сарсаҳфа
  • Хабарҳо
  • Сиёсат
  • Варзиш
  • Зебоӣ
  • Аз ҳар боб
  • Феҳрист
    • Президент
    • Иқтисод
    • Фарҳанг
    • Тандурустӣ
    • Ҳуқуқ
    • Иҷтимоъ
    • Чеҳра
    • Мусоҳиба
    • Ҷавонон
    • Қонунҳо
    • Маҷаллаҳо
    • Соли рушди деҳот, сайёҳӣ
    • Дастархон
    • Нигористон
    • Иртибот
  • Дар бораи мо
  • Тамос
Хатогӣ
  • JLIB_DATABASE_ERROR_FUNCTION_FAILED

ДАСТАРХОН

ПИТСА БО КОНСЕРВАИ МОҲӢ

Pitsa-bo-konservai-mohiМаҳсулоти зарурӣ

Орд - 350 г

Об - 150 мл

Намак - 7 г

Равған - 20 мл

Хамиртуруш - 4 г

Равғани зайтун - 20 мл

Панир - 100 г

Консерваи моҳӣ - 1 б

Сирпиёз - 1 дандона

Помидор - 1 дона

Тарзи таҳия:

Ба об хамиртуруш, намак, равған ва орд андохта, хамир мешӯрем. ва 30 дақиқа дам медиҳем. То омода шудани панир маҳсулоти рӯи питсаро омода мекунем.

Пиёзро дар шакли на он қадар калон реза карда, моҳии консервашударо майда ва аз устухонҳояш ҷудо месозем. Панирро аз турбтарошак мегузаронем. Помидори қиёмшударо бо каме равған ва сирпиёзи майдашуда якҷоя менамоем.

Хамирро рӯи варақи тоба тунук намуда, муддати 15 дақиқа дар тафдон мепазем. Пас аз 15 дақиқа ба болои питса аввал помидори қиёмшуда молида, пасон сир ва дигар маҳсулоти омодакардаро мерезему боз дар тафдон мегузорем ва муддати 10 дақиқа мепазем.

:.  Дастархон 03.12.2021 10:31 680

pressident1

Муассис:
Президенти Ҷумҳурии Тоҷикистон

Шумораи навбатӣ


Шумораи навбатӣ
ШУМОРАИ НАВБАТИ-МАРТИ СОЛИ 2024
  • Бойгонӣ

Соли рушди деҳот, сайёҳӣ ва ҳунарҳои мардумӣ 2019-2021


Пешниҳоде чанд барои рушди сайёҳӣ
  • Бойгонӣ

Дастархон


Оши туппаи баҳорӣ
  • Бойгонӣ

Нигористон


Баҳор намои зебои ҷавонист
  • Бойгонӣ

watertj

  • Сарсаҳфа
  • Хабарҳо
  • Сиёсат
  • Варзиш
  • Зебоӣ
  • Аз ҳар боб
  • Феҳрист
  • Дар бораи мо
  • Тамос
[+992] 2-38-55-67
[+992] 2-38-55-68
Аз 8:00 то 18:00
Рӯзи истироҳат, Якшанбе
Ҷумҳурии Тоҷикистон, ш. Душанбе, хиёбони Саъдии Шерозӣ - 16, ошёнаи 10.
Сомонаи маҷаллаи ҳармоҳаи давлатии сиёсӣ, иҷтимоӣ ва фарҳангӣ
Created By: DodikhudoevParviz