Маҳсулоти зарурӣ:
Маргарин - 100 г;
Тухм - 5 дона;
Об - 1 истакон;
Орд - 1,5 истакон;
Намак мувофиқи табъ.
Тарзи таҳия:
Дар зарф об, каме намак ва маргаринро меандозем ва ба болои оташ гузошта мекобем, баробари ҷӯш омадан ордро ҳамроҳ намуда, ҳамаи маҳсулотро дарҳол омезиш дода, зуд аз болои оташ мегирем. Ҳамин ки хунук шуд, тухмҳоро як-як ба он андохта, хуб якҷоя мекунем. Варақи тафдонро равған молида, хамири омодашударо ба халтачаи кондитерӣ андохта, рӯи варақ ба шакли дарозрӯя бо ҳаҷми 8–10 см мерезем. Сипас, ба тафдон гузошта, дар ҳарорати 180 дараҷа мепазем.
Пас аз хунук шудани эклерҳо ба воситаи халтача дохили ҳар кадоме аз онҳоро бо крем пур мекунем ва болояшонро оро медиҳем.