Маҳсулоти зарурӣ:
Гӯшти тӯши мурғ - 1 адад;
Занбурӯғи бирён - 200 г;
Тухм - 2 дона;
Панир - 100 г;
Кабудӣ ва майонез мувофиқи табъ.
Тарзи таҳия:
Гӯшти мурғро пухта, ба шакли чоркунҷа реза карда, ба қолаби махсус меандозем ва болои онро майонез мекунем. Сипас, занбурӯғҳоро майда карда, болои он мечинем. Тухмҳои обпазро аз дандонаи калони турбтарошак гузаронда, андаке майонез мемолем ва баъдан панирро низ бо чунин усул ба болои он ҳамроҳ мекунем. Баъдан, қолабро аз хӯриши омодашуда ҷудо карда, болои онро бо чормағз оро медиҳем.