Картошка - 200г;
Гӯшти гов - 350г;
Қаланфури булғорӣ - 1д;
Сирпиёз - 1д;
Пиёз - 1д;
Хушбӯйкунандаҳо аз рӯи тамъ;
Равғани растании олейна - 100 г;
Картошкаи яклухтро ба даруни равған андохта бирён мекунем. Дар деги алоҳида гӯшти намак нокардаро ба равған андохта, дар алави паст ба муддати 1–1,5 соат мепазем. Баъд аз он, сирпиёз, пиёз, қаланфури булғорӣ ва аз рӯи тамъ хушбӯйкунанда илова карда мешавад. Гӯшт, ки омода шуд, ба болои он картошкаи бирёншударо меандозем ва тайи 25 дақиқа дам медиҳем. Кабоби дегӣ омода шуд!