Гӯшти мурғӣ - 70г;
Замбӯруғ - 30г;
Бодиринги майда - 30г;
Барги хӯриш - 20г;
Панир (пармизан) - 30г;
Помидори калон - 1 д;
Тухм - 1 д;
Майонез
Гӯшти мурғ ва тухмро дар об ҷӯшонида, пас аз пухтан каме мегузорем, то ин ки хунук шавад. Сипас, замбӯруғ, тухм, бодиринги майда, барги хӯриш ва тухмро чаҳоркунҷа реза менамоем. Дар табақи алоҳида аз помидор қолаби гулдор омода менамоем. Ба дохили он маҳсулоти чаҳоркунҷа резашударо бо майонез илова намуда, якҷоя мекунем. Сирро аз дандонаҳои калони турбтарошак гузаронда, ба болояш мепошем. Хӯриши мо омода шуд. Бо иштиҳо бошед!