Тарзи тайёр намудан:
Панири мулоимро аз турбтарошаки ҳаҷмаш майда мегузаронем. Маргаринро низ аз турбтарошаки ҳаҷмаш калон гузаронида бо панир якҷоя мекунем ва ба он 250 грамм хокаи шакарро омехта намуда аз он хамир мешӯрем. Ба рӯи миз ордро пошида ба рӯи он хамиро тунук мекунем. Бо қолаби дилхоҳ хамирро мебурем. Кулчақанди ба қолаб даровардаро ба тобаи чоркунҷаи тунукагӣ гузошта ба рӯи он каме шакар ва ё агар шумо шириниро дӯст надоред, ба он каме намак ва ё кунҷитро мувофиқи таъм бипошед. Тафдонро то ҳарорати 180 – 190 дараҷа гарм намуда, кулчақандро то ба 15 – 20 дақиқа гузошта мепазем.
Сараева Ф.