Тарзи тайёр намудан
Бо чангча маргаринро мулоим мекунем. Тухмро лат дода ба он шакар рехта ҳамаашро бо миксер омехта мекунем. Пас аз он, ба он содда, каме намак ва ордро ҳамроҳ намуда ҳамаашро омехта мекунем. Камтари хамирро барои рӯяш аз гӯштқимакунак мегузаронем. Хамири боқимондаро ба тобаи тафдон рехта бо чумчаи калон ҳамвор мекунем. Ва ба рӯяш мурабборо рехта аз болои мураббо хамири аз гӯштқимакунак гузарондаамонро мерезем. Пас тобаро ба муддати 10 – 15 дақиқа ба даруни тафдони ҳарораташ 180 дараҷа гузошта мепазем. Бо иштиҳои том!