Бодиринги дар сирко таркардашуда – 2 дона
Намак ва мурч мувофиқи таъм
Майонез
Равғани растанӣ барои бирён кардан
Тарзи тайёр намудан:
Картошкаро майда чоркунча реза мекунем.
Тухмро ҳам майда чоркунҷа реза мекунем.
мурғро ба мисли сабзии ош реза мекунем.
пиёзро чоркунҷа реза карда дар тоба равған рехта онро то сурх шуданаш бирён мекунем. Пас аз сурхшудани пиёз, занбӯруғро низ ба тоба андохта бо пиёз каме бирён мекунем.
Бодирингро низ майда чоркунҷа реза мекунем.
Дар лаганча бодиринг, картошка, тухм, мурғи дуддодашуда ва занбӯруғи бо пиёз бирёнкардаро меандозем Намак ва мурч намуда ҳамаи онро бо майонез омехта менамоем.
Пас аз он, хӯриши тайёршударо дар лаълии хӯришгирак гирифта муддати 10 дақиқа дар яхдон гузоред ва метавонед пас аз 10 дақиқа онро аз яхдон гирифта истеъмол намоед. Бо иштиҳои том!
Сараева Ф.