майонез – 250 гр
панир – 100 гр
намак
мурч
хушбӯиҳо (приправа)
Тарзи тайёр намудан:
Гӯштро реза мекунем. Картошка ва пиёзро низ даврамонанд реза менамоем. Тобаи тафдонро равған намуда гӯшт, пиёз ва картошкаро намак ва мурч намуда ба тобаи тафдон қабат ба қабат мечинем. Ба болояш панирро аз турбтарошак гузаронида мепошем ва майонезро низ аз болояш мерезем. Ва дар тафдони ҳарораташ то 180 – 200 дараҷа то сурх шуданаш мепазем. Вақте маҳсулот рангаш сурхча шуд, онро метавонед аз тафдон бароред ва ба лаълӣ бикашед. Рӯйи онро бо кабудӣ мувофиқи табъ оро диҳед. Бо иштиҳои том!
Сараева Ф.