Маҳсулотро паси ҳам андохта хамир мешӯрем. Хамирро барои дам додан 20 дақиқа ба яхдон мегузорем. Дар зарфи алоҳида 100 грамм маргаринро бо орд мешурем ва дар шакли чоркунҷа бурида, ба яхдон мегузорем. Ҳарду массаро аз яхдон гирифта хамирро дар шакли тасма мебурем, массаи чоркунҷаи бо маргарин тайёрнамударо ба рӯи тасма гузошта, ба монанди конверт мепечонанд ва боз ба яхдон мегузоранд. Ин ҷараён чор маротиба такрор меёбад, баъд хамирро ба ҷои нимгарм гирифта мемонем, то ки хамир мулоим шавад. Пӯсти себро гирифта дар шакли чоркунҷа реза мекунем. Чормағзро кӯфта бо шакар ҳамроҳ мекунем. Хамирро ба ду ҳиссаи баробар тақсим менамоем. Қисми авваларо паҳн менамоем. Начинка андохта, рӯяшро мепӯшонем ва ба рӯяш зардии тухмро молида, 20 дақиқа дам медиҳем. Баъдан ба даруни тафдон муддати 20-30 дақиқа мепазем. Баъд ба рӯи он соус мегузорем.
Сараева Ф.