Хамири тайёр бояд дар ҳолати мулоими миёна бошад ва муддати 15 дақиқа ба даруни яхдон мегузорем. Қолабчаҳоро равған молида ба яхдон мегузорем. Барои тайёр намудани начинка шакар ва тухмро омезиш дода ба он қиём ҳамроҳ мекунем. Баъд ба он маскаи обкардаро мерезем. Хамирро ба зуволачаҳо тақсим намуда ба қолабчаҳо мегузорем. Ба даруни сабадчаҳо, яъне болои зуволачаҳо шоколади аз турбтарошак гузаронидаро ва мағзи кӯфтаро меандозем. Дар охир начинкаи тайёрро рехта ба даруни тафдон мегузорем ва дар ҳарорати 170 дараҷа гармӣ то ранги тиллоӣ гирифтани масса мепазанд.
Сараева Ф.